“+4799910903” bejegyzéshez 5 hozzászólás

  1. Tisztelt telefonszámot kereső társak,szeretném megosztani,hogy a mai napon rendeltem az eMAG.hu internetes oldalról,mivel a rendeléshez kértek telefonszámot is be kellett írni.Ahogy elküldtem a rendelésem,2 percre kaptam egy sms üzenetet erről a számról: +4799910903.,hogy megkapták azt,és ekkor és ekkor szállítják a terméket a budaörsi áruházból futárral.Emailben is értesítettek erről,pár perccel később.A fenti számot nem kellett visszahívni.
    Remélem segítségetekre voltam.
    Üdvözlettel.

  2. Nekem erről a számról szokott a facebook belépési azonosítót küldeni ha olyan eszközről lépek be amivel még nem voltam bejelentkezve. Sőt! Ma egy sms jött erről hogy nyertem a sorsoláson, és egy link hogy ott tudom megnézni. De nem nyitottam meg. Ki tudja mi ez…

  3. Ezen a norvégiai számon keresztül küldik egyes Voip-szolgáltatók (pl. Free Call, Browsercalls) az SMS-eket telenoros mobilszámra. A T-Mobilra pedig angliai számról (+447797704452). Ez azért van, mert a Voip-előfizetéshez általában nem jár saját telefonszám. Be lehet ugyan állítani hívószámküldéshez a vezetékes vagy a mobil telefonszámunkat voipos hívószámként, de érdekes módon ez a telefonhívásoknál működik, ám az SMS-eknél nem a beállított számunkat küldi el, hanem ezeket a külföldi számokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük