“+373 672 79928” bejegyzéshez 18 hozzászólás

 1. Én is így jártam. Csörgött, felvettem és nem szólt bele senki, ahogy a telefonra néztem csak annyit láttam, hogy „a hívásnak vége”.

  22

 2. Most hívott engem is 2020.03.22. 22:52-kor. Kiírta a telefon, hogy Moldova, így szándékosan nem vettem fel.

 3. Sziasztok!
  Most hívott (vasárnap este, 2020.03.22. 23:56), szóval úgy éreztem biztos fontos, ha ilyenkor hív valaki Moldova területéről, ezért felvettem.
  Kiderült, hogy a hercegi család lottó-jellegű ajándékozó rendszert vezetett be és véletlenszerű számokat hívnak késői időpontban, hogy az álmatlanságban szenvedőknek kis kárpótlást adjanak némi pénz átutalásával. Hamar bekérték az adataimat, s máris indítják az utalást. Sőt! Elérték az online banki belépési azonosítót és jelszót is, hogy rögtön segítsenek lekötni a pénzt, hogy mielőbb kamatozzon!

  😀

 4. engem is hívott 🙁 nem vettem fel de vicc 0:17 perckor mit szeretne tőlem ? hogy meg verjem ? ez felháborító Moldvai telefon szám !!!!! honnan tudja az én számom ? ? ? ? Magyarországi lakos vagyok 🙁

  1. 2 heti „termés”:5 db Moldáv 1 db Jamaica több Nicaragua éjjel nappal..már mindet letiltottam! Mégis van újabb!

 5. Napok óta hívogatnak erről a számról, de megszakad.
  A legelső alkalommal vissza is hívtam, mivel vannak külföldön ismerőseim.
  Nem ellenőriztem le az előhívót. Gyanús, hogy valami nincs rendben.

 6. Engem most délelőtt hívott,de kinyomtam és azzal a lendülettel tiltottam is hogy ne tudjon hívni! Ezt tanácsolom nektek is!

 7. 2020.03.23-án 10:19-kor hívott. Elutasítottam és a számot tiltólistára tettem, mert tegnap délután egy másik hasonló szám már próbálkozott (+37306732719). Az 2 csengetés után „nem fogadott” jelzéssel megszakította a hívást.
  A Telenor ügyfélszolgálati számán az automata bemondás azzal az információval jelentkezik be, hogy tudnak az ilyen típusú hívásokról, megteszik az intézkedéseket. A hívások fogadása nem jár számlaköltséggel, de nem szabad a számokat visszahívni!

 8. Folyamatosan hív ez a szám is és ennek kb 3 variációja ,aztán már trükközik is „privát” számként! Amúgy folyamatosan kb 1 hónapja hívogatnak „külföldi” számok,már az összes ország hívószáma-lassan- le van tiltva! Van amikor éjjel 5 percenként…

 9. Sziasztok!

  Látom ez nem egyedi probléma!

  Férjemet 3 napja hívogatják, már legalább 2 szám van a listán szereplőkből.
  Tegnap kicsit berágtam, az egyik hívás 22:11-kor, a másik hajnal-ban, 00:14.
  Nem lehet ezzel valamit csinálni, éjjel erre ébredni, nem túl mókás.
  Ha van valakinek ötlet, szívesen fogadom.
  Köszönöm, Márti

 10. Honnan hívnak, nem tudom, a szám +37744484717ről hívtak. Mást is hívtak erről a számról?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük