+3661151712

Engem erről a számról hívtak. Szintén a pizza futár sztorit adta elő. Előazör azt hittem a trailer-es jött hozzánk, csak azt nem értettem, miért az én számomat hívja. Amikor gyanús lett, kinyomtam a trlefont. Néha szakadozott a volnal és nem értettem minden szavát.

“+3661151712” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. A Play-ről a Blocker nevű alkalmazást használom a zaklató hívások szűrésére. Csak egyszer hívjon fel valaki, akivel többé nem kívánok beszélni (üzletkötő, marketinges, stb.), és a számát felveszem a feketelistára. Nem csak konkrét számokat lehet tiltani, hanem pl. azt is, hogy mivel kezdődik (így pl. országot, körzetet, számtartományokat is le lehet tiltani), vagy azt is, ha egyáltalán nincs hívószámkijelzés. Ez utóbbit én tiltom, mert jellemzően nem olyan hívás, amik az én érdekemben történnek. Aki fel akar hívni, az hívószámküldéssel tegye… 🙂
    Jelen esetben a +3661 kezdetű számokat kell tiltani. A tiltás azt jelenti, hogy a program automatikusan „kinyomja” helyettünk a hívást, tehát nem is cseng a telefon, utólag a naplóban láthatjuk, hogy mikor melyik számok esetében óvta meg a nyugalmunkat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük