+36139696216

Nem szolt bele senki. Furcsa, hogy olyan mint 1 pesti szám,de 11szambol all.

“+36139696216” bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. Csalók. Az OTP nevében próbálnak adatokat bekérni, azzal az indokkal, hogy megakasztottak egy x összegű utalást a számládról és hogy kezdeményeztél-e utalást az elmúlt fél órában, mert ha nem akkor vélhetően csalók próbálkoztak ezzel…patkányok..

  2. A számlám iránt érdeklődik, hogy az OTP-nél próbáltak hozzáférni,mondom az enyém másik banknál van, erre Ők mondják, hogy kapcsolják az én bankomat! Na ekkor szakítottam meg a hívást! Próbáltak visszahívni, de kinyomtam. Miután láttam, hogy nem pesti szám, megcsörgettem, de ezen a számon előfizető nem kapcsolható! Akkor lett gyanús, hogy kérdezi mennyi pénz van a számlámon!

  3. OTP ügyintézőnek adta ki magát, egy illetéktelen hozzáférésről beszélt, amitől megmentettek. Állítólag 78000 Ft-ért vásároltak Kecskemétről egy iPhone készülékről a számlám terhére. Az elejétől kezdve nyilvánvaló volt a csalás, de szépen végighallgattam, aztán amikor tudni akarta a legutóbbi egyenlegemet, közöltem vele, hogy amúgy nem is mehetett végbe a vásárlás, hisz nem volt annyi pénz a számlámon. 😀 Ekkor persze azonnal bontotta a vonalat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük